Telia: Tuttu kaksikko kärjessä myydyimpien puhelinten listalla – kampanja 1000 puhelimen jakamiseksi käynnistynyt

Samsungin ja Applen puhelimet jatkoivat kärkipaikoilla toukokuun listauksen tapaan. Kovimman nousun teki OnePlus 10 Pro 5G, joka sijoittui kolmanneksi. Viikko sitten käynnistyneen kampanjan yhteydessä Telia jakaa 1000 puhelinta lapsen ensiliittymän ostajalle.

Kesäkuussa myydyimpien puhelinten listalla kävi kesäinen tuuletus, kun kympin joukkoon nousi peräti neljä uutta mallia. Terävimmässä kärjessä jatkoi toukokuun tapaan Samsung Galaxy A13 5G ja Apple iPhone 13 5G.

”Myydyimpien puhelinten listaa väritti koulujen päättäjäisjuhlat, joihin asiakkaat hankkivat lahjaksi puhelimia. Kesäkuun vilkasta puhelinsesonkia vauhditti myös juhannuksen aikaan käynnistyneet alennusmyynnit. Kympin kärki on edelleen tasaisesti Samsungin, Applen ja OnePlussan hallinnassa”, kertoo Telian laiteliiketoiminnan johtaja Markku Saranpää.

”Kovimman harppauksen sijoituksissa teki OnePlus 10 Pro 5G. Nousun taustalla on toteutettu kampanja ja laitteiden erittäin hyvä saatavuus meidän varastossa. Asiakkaat arvostavat erityisesti hyvää hinta-laatusuhdetta tässä laitteessa”, taustoittaa Saranpää.

Kuluva vuosi 2023 on puolessa välissä ja alkuvuoden luvut osoittavat Suomen puhelinmarkkinalla positiivista virettä.

”Alkuvuoden osalta Suomen puhelinmarkkina on ollut vuoden takaiseen aikaan verrattuna tasainen ja arvoltaan positiivinen. Markkinatilanne on positiivinen, vaikka ilmapiiriä leimaa kireä taloustilanne ja kuluttajien matala luottamus talouteen”, kuvailee Saranpää.

Telia jakaa 1000 puhelinta lapsen ensiliittymän ostajalle

Maanantaina 26. kesäkuuta käynnistyi Telian kesäkampanja, jonka aikana yhtiö jakaa 1 000 puhelinta lapsen ensiliittymän ostajalle.

”Lapsen ensipuhelimen ja liittymän hankinta on monissa perheissä ajankohtaista kesän aikana. Jaamme Telia Kaupoissa Motorola E13 -puhelimia lasten ensiliittymän ostaville asiakkaille. Puhelimia jaetaan niin kauan kuin niitä riittää”, sanoo Markku Saranpää.

”Lapsen käyttöön tulevaan puhelimeen on erityisen tärkeää huolehtia oikeat turvaratkaisut. Kannattaa myös huomioida, että liittymään on mahdollista asettaa erilaisia rajoituksia ja estoja lapsen turvaksi. Meidän myyjämme osaavat olla avuksi myymälöissämme”, jatkaa Saranpää.

Kesäkuun myydyimmät puhelimet, kuluttajat

1 (1) Samsung Galaxy A13 5G
2 (2) Apple iPhone 13 5G
3 (-) OnePlus 10 Pro 5G
4 (4) OnePlus Nord CE2 Lite 5G
5 (7) Samsung Galaxy A33 5G
6 (3) Samsung Galaxy A13 4G
7 (-) Samsung Galaxy A54 5G
8 (-) Apple iPhone 14 5G
9 (-) OnePlus Nord CE 3 Lite 5G
10 (8) Apple iPhone 14 Pro 5G

Kesäkuun myydyimmät puhelimet, yritykset

1 (1) Samsung Galaxy A33 5G
2 (2) Samsung Galaxy A53 5G
3 (-) Samsung Galaxy A34 5G
4 (3) Samsung Galaxy Xcover 5
5 (5) Samsung Galaxy S22 5G
6 (7) Apple iPhone 13 5G
7 (-) Apple iPhone 11
8 (8) Apple iPhone 14 5G
9 (10) Apple iPhone SE 5G
10 (-) Samsung Galaxy A54 5G

*Suluissa edellisen kuukauden sijoitus

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4000 työntekijää ja lähes 4,5 miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla.
Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Telia Companyn liikevaihto oli vuonna 2022 oli 8,5 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Uusimmat tiedotteet ja artikkelit löydät uutishuoneeltamme: www.telia.fi/medialle