Telian inet.fi -sähköposti uudistuu ja ylläpitäjä vaihtuu toukokuussa

Telian laajakaistaan sisältyvä inet.fi-sähköpostipalvelu ja Telia Mail siirtyvät osaksi norjalaista Fjordmail Technologies AS -yhtiötä. Fjordmail on pohjoismainen sähköpostipalveluiden tarjoaja, joka tunnetaan nykyaikaisista ja turvallisista sähköpostipalveluista sekä luotettavasta asiakaspalvelusta.

”Telia on muutosmatkalla ja luovumme vanhoista palveluista rakentaaksemme uutta. Kerroimme aiemmin luopuvamme pp.inet.fi-sähköpostipalvelusta, sillä sähköpostin ominaisuudet eivät enää vastaa tämän päivän tarpeita ja se on ollut vähäisessä käytössä. Siksi on hienoa, että asiakkaillamme on mahdollisuus jatkaa tutun sähköpostiosoitteen käyttöä ja uuden ylläpitäjän myötä palvelun ominaisuudet paranevat merkittävästi”, kertoo Telian kuluttajatuotteista vastaava johtaja Jussi Vuorinen.

Siirto Fjordmailille tapahtuu 23.5.2023. Telian asiakasviestintä toteutetaan porrastetusti pienemmissä erissä 14.-23.3.2023 välisenä aikana

”Uusi palveluntarjoaja ylläpitää muitakin suomalaisia sähköpostipalveluita. Heillä on tarjolla myös suomenkielinen asiakaspalvelu. Siirtymä saadaan varmasti hoidettua sujuvasti”, sanoo Vuorinen.

Telian laajakaista ei jatkossa pidä sisällään sähköpostipalvelua. Laajakaistapalvelut jatkuvat ennallaan.

Lisätietoa löytyy osoitteesta: telia.fi/sahkoposti

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4000 työntekijää ja lähes 4,5 miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla.

Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Telia Companyn liikevaihto oli vuonna 2022 oli 8,5 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Katso lisää: www.telia.fi/medialle, Twitter: @teliafinland, LinkedIn: @Telia