Telian ja C Moren yhteistyö tuo liittymäasiakkaille erikoisedun Liigan kynnyksellä

Teliasta kasvoi Pohjoismaiden suurin tv-yhtiö viime vuoden lopulla, kun MTV, C More ja TV4 yhdistyivät osaksi Teliaa. Yrityskaupan ytimessä on uusien mahdollisuuksien löytäminen Telian yhteyksien ja MTV:n sisältöjen yhdistämiseksi. Syyskuussa Telia ja C More tuovat uuden C More Hockey -suoratoistopalvelutuotteen Telian liittymäasiakkaille. Se sisältää kaikkien Liigan otteluiden, eli Telia Liigapassi -tuotteen, lisäksi laajan kattauksen maailmanluokan jääkiekkosisältöjä sekä huippuviihdettä.

”Asiakkaamme ovat innolla odottaneet, mitä hyötyjä yhteistyö Telian ja MTV:n välillä heille tarjoaa. Toiveina ovat olleet uudenlaiset tuotteet ja palvelut sekä mahdollisuudet nauttia MTV:n laatuviihteestä, draamasta ja urheilusta missä ja milloin vain. Liiga-kauden alku tarjosi hyvän hetken vastata asiakkaidemme toiveisiin. Nyt he saavat loistavan asiakasedun C More Hockey -tuotteen muodossa”, kertoo Telia Finlandin tv-liiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Takanen.

”C More Hockey yhdistää suomalaisten suosikkilajin parhaat sarjat ja turnaukset sekä viihteen. Uudenlaisessa tuotteessa kiteytyy hienosti Telian ja MTV:n entistä tiiviimpi yhteistyö – kyky vastata asiakkaiden tarpeisiin luotettavien yhteyksien ja huippusisältöjen kautta”, MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen iloitsee.

Telialla on Suomessa yli miljoona liittymäasiakasta. Kaikille heille, ja myös uusille asiakkaille, on jatkossa tarjolla C More Hockey -tuote, joka tuo kotisohville laajat urheilu- ja viihdesisällöt. C More Hockey pitää sisällään Suomen seuratuimman urheilusarjan, Liigan, kaikki ottelut sekä jääkiekon MM-kisat, jääkiekon Mestarien liigan (CHL), Ruotsin pääsarjan (SHL) sekä Spengler Cupin samassa paketissa. Lisäksi paketissa on kaikki C Moren viihdesisällöt.

Telian liittymäasiakkaille C More Hockey maksaa 24,95 euroa kuussa niiltä kuukausilta, kun jääkiekkoa pelataan. Jääkiekkokausien ulkopuolella hinta on 9,95 euroa kuussa. Mikäli asiakas peruu liittymäasiakuuden, hinta on 39,95 euroa kuussa.

C More Hockey -tuotteen urheilu- ja viihdesisällöistä pääsee nauttimaan C More -suoratoistopalvelussa.

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4000 työntekijää ja 4,3 miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla.

Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii pääosin Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 9,8 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.