Vilhelmiina Wahlbeck DNA:n johtoryhmän jäseneksi

DNA:n viestinnästä, vastuullisuudesta ja brändin kehityksestä vastaava johtaja Vilhelmiina Wahlbeck on nimitetty DNA:n johtoryhmän jäseneksi.

Vilhelmiina Wahlbeck, 44, on työskennellyt telealalla lähes koko työuransa, ensin Telian Suomen tytäryhtiössä, sen jälkeen DNA:n aiemman emoyhtiön Finnet Oy:n viestinnästä vastaavana ja vuodesta 2007 alkaen nykyisen DNA-konsernin viestintäjohtajana. Vuodesta 2016 lähtien hänen vastuullaan on ollut myös DNA:n yritysvastuu ja tämän vuoden alusta hänen toimenkuvansa laajeni kattamaan myös DNA:n brändin kehityksen. Koulutukseltaan Vilhelmiina Wahlbeck on valtiotieteiden maisteri. Hän raportoi tehtävässään DNA:n toimitusjohtajalle.

”Sekä vastuullisuuden että erottuvien brändien merkitys kasvaa koko ajan liiketoiminnassa ja ne nivoutuvat entistä enemmän yhteen myös viestinnän kanssa. Vilhelmiina on tiiminsä kanssa menestyksekkäästi kehittänyt toimintaamme tällä saralla. Onkin hienoa saada hänet johtoryhmään, sillä hänen johtamillaan vastuualueilla on yhä merkittävämpi rooli DNA:n liiketoimintastrategiassa”, toteaa DNA:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen.

”Olen erittäin iloinen saamastani johtoryhmäjäsenyydestä. Olen saanut olla rakentamassa DNA:ta lähes alusta alkaen pienestä haastajasta liikevaihdoltaan lähes miljardiluokan yritykseksi. Eniten onnistumista koen silti yhdessä rakentamastamme, vapauteen ja vastuuseen perustuvasta yrityskulttuurista, mikä huipentui vuonna 2019 valinnaksi Suomen parhaaksi työpaikaksi. On myös mahtavaa, kuinka työnantaja on tarjonnut minulle aina uusia vastuualueita ja mahdollistanut siten jatkuvan työssäoppimisen”, Vilhelmiina Wahlbeck kommentoi.

Kuva: Vilhelmiina Wahlbeck

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.