FiCom etsii tietoasiantuntijaa

Tuletko työkaveriksemme? Meillä on paikka sinulle, joka nautit tiedon tuottamisesta, analysoinnista ja sen mahdollisimman havainnollisesta jakamisesta muille.

FiCom on suomalainen digialan edunvalvoja, jonka tavoitteena on edistää jäsentensä liiketoimintamahdollisuuksia ja parantaa alan ja koko Suomen kilpailukykyä. FiComin jäsenet ovat yhteiskunnan digitaalisen ja teknologisen kehityksen toteuttajia.

Edunvalvontatyömme perustuu faktoihin, joiden ylläpidosta haluamme sinut vastaamaan. Jos haluat olla mukana tukemassa Suomen digikehitystä, FiComissa on siihen mahdollisuus: etsimme uutta tekijää ylläpitämään ja kehittämään verkkosivustomme Tietopankkia sekä vastaamaan tiedonhankinnasta ja -hallinnasta. 

Edellytämme sinulta informaatio- tai data-analytiikka-alan opintoja tai muuta vastaavaa ajantasaista ammatillista osaamista, toimisto-, tilasto- ja visualisointiohjelmistojen (MS Office, Adobe Creative Cloud) hallintaa sekä innostusta osallistua digialan viestintään. Käyttämämme julkaisujärjestelmän (WordPress) tunteminen on etu.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Mukavat ja kannustavat työtoverit, mahdollisuus etätöihin, modernit työvälineet sekä toimipiste Helsingin Etelärannassa odottavat sinua. Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 15.8.2021 mennessä osoitteeseen info@ficom.fi

Lisätietoja työtehtävästä ja FiComista antavat:

  • Elina Ussa (etunimi.sukunimi@ficom.fi, p. 045 269 7711)
  • Katja Laine (etunimi.sukunimi@ficom.fi, p. 050 3205244)