FiComiin uusi tietoasiantuntija

FiComissa on aloittanut uusi tietoasiantuntija, valtiotieteiden maisteri Riikka Vaaja. Riikka siirtyy FiComiin vaikuttajatutkimuksiin erikoistuneen Aula Research Oy:n projektipäällikön paikalta.

Riikka Vaaja

FiCom ylläpitää toimialaa koskevaa dataa tietopankissaan. Riikka Vaaja tulee vastaamaan tietopankin kehityksestä ja sen ylläpidosta. Lisäksi hän keskittyy mm. tiedon analysointiin ja sen visualisointiin.

”Edunvalvonta perustuu aina faktoihin, joten toimialan keskeisen tiedon ajantasaisuus on FiComille ensisijaista. Luotettava ja monipuolinen tietopaketti hyödyttää myös jäseniämme ja antaa esimerkiksi medialle havainnollisen kuvan digialan kehityksestä. Olemme erittäin iloisia, että saamme Riikan kaltaisen asiantuntijan kehittämään tietoon perustuvaa vaikuttajaviestintäämme”, sanoo FiComin toimitusjohtaja Elina Ussa.

”Oma missioni on suomalaisten organisaatioiden edunvalvonnan parantaminen niin, että mielenkiintoisia faktoja osattaisiin aidosti hyödyntää. Olen innoissani, kun pääsen nyt keskittymään digialaan syvällisesti ja käyttämään osaamistani alan edistämiseen”, Riikka Vaaja kertoo.

Riikan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta riikka.vaaja@ficom.fi ja puhelimella numerosta 044 305 6027.

Sari Laine-Lassila, viestintäpäällikkö, FiCom ry