FiComin uusi jäsen: data- ja pilvipalvelukeskusyritys Ficolo

Ficolo on vuonna 2011 perustettu data- ja pilvipalvelukeskusyritys, joka auttaa asiakkaitaan muuttamaan niiden liiketoiminnan pilvipalveluliiketoiminnaksi. Se tarjoaa globaalien pilvipalveluiden tuottamiseen vaadittavat asiat laiteitilasta ja yhteyksistä tietoturvaratkaisuihin. Ficololla on kolme datakeskusta, jotka sijaitsevat Helsingissä, Porissa ja Tampereella.

Ficolon koko toiminta on sertifioitu ilmastoneutraaliksi, ja se on myös saanut ympäristötutkimusinstituutti Ciceron arvioinnissa parhaan mahdollisen arvosanan. Dark Green -luokitus annetaan hankkeille, jotka auttavat hidastamaan ilmastonmuutosta.

”Pääsemme FiComin jäsenenä edistämään sitä, että pilvipalvelu- ja datakeskusliiketoiminta saavat Suomessa parhaat mahdolliset toimintaolosuhteet ja niiden merkitys yhteiskunnassa ymmärretään”, sanoo Ficolon toimitusjohtaja Seppo Ihalainen.

”Datakeskukset ja pilvipalvelut ovat korvaamaton osa infrastruktuuria, jota ilman moderni arkemme ei toimisi. On hienoa, että Ficolon kaltainen yritys liittyy jäsenistöömme, joka muodostuu yhteis­kunnan digitaalisen ja teknologisen kehityksen mahdollistajista”, iloitsee FiComin toimitusjohtaja Elina Ussa.

Toivotamme vuoden vaihteessa joukkoomme tulevan uuden jäsenen lämpimästi tervetulleeksi.