Reilusti yli 100 000 uutta Mobiilivarmenteen käyttäjää vuodessa

DNA:n, Elisan ja Telian vuosi sitten käynnistämä kampanja Mobiilivarmenteen käytön edistämiseksi on tuottanut tuloksia: kampanjan aloittamisen jälkeen jo yli 110 000 suomalaista on ottanut Mobiilivarmenteen käyttöönsä.

Suomessa on maailman parhaat edellytykset kehittää turvallista ja sujuvaa sähköistä asiointia: meillä on kattavat ja nopeat verkot, olemme mobiilidatan käytössä maailman huippua ja taustalla ovat toimivat ja hyvät perusrekisterit.

FiCom ja sen mobiililiittymiä tarjoavat jäsenyritykset ovat olleet aktiivisesti edistämässä Mobiilivarmenteen käyttöä suomalaisten ensisijaisena tapana kirjautua verkkopalveluihin ja rakentamassa luottamusverkostoa.

Mikä Mobiilivarmenne?

Mobiilivarmenne on sähköinen henkilöllisyystodistus puhelimessa. Mobiilivarmenteella on helppo todistaa henkilöllisyys missä ja milloin vain. Mobiilivarmenteen käyttö on vaivatonta: oman puhelinnumeron lisäksi tarvitsee muistaa vain oma, itse valittu vähintään nelinumeroinen tunnusluku.

Toimii jo yli 20 000 palvelussa

Mobiilivarmenne toimii jo lähes kaikissa julkisissa palveluissa, pankki- ja rahoituspalveluissa sekä terveydenhuollossa. Lisää palveluita tulee mukaan koko ajan.

Katja Laine, viestintä ja televisioasiat, FiCom ry