Användarvillkor för FiComs webbplats

Dessa användarvillkor tillämpas på den webbplats som upprätthålls av Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto (Centralförbundet för telekommunikation och informationsteknik) FiCom ry på www.ficom.fi. Genom att besöka vår webbplats samtycker du till att vara bunden av dessa användarvillkor. Om du vill kan du ändra dina inställningar för kakor på denna webbplats eller förhindra att webbplatsen använder kakor genom att ändra inställningarna i din webbläsare.

Du kan använda innehållet på FiComs webbplats förutsatt att du beaktar upphovsrättigheterna.

Meddelanden från FiComs medlemsföreningar publiceras som sådana, och behandlas inte redaktionellt inom FiCom. Medlemsföreningarna ansvarar för innehållet i sina meddelanden.

FiCom garanterar inte att innehållet på webbplatsen är korrekt. Uppgifterna på webbplatsen är inte nödvändigtvis heltäckande, fullständiga eller aktuella. Webbplatsen kan innehålla länkar till externa webbplatser som inte kontrolleras av FiCom och som FiCom inte ansvarar för.

FiCom strävar efter att minimera olägenheterna av tekniska störningar. FiCom ansvarar dock inte för problem som uppstår på grund av användning av denna webbplats eller däri förekommande länkar till externa webbplatser. FiCom garanterar inte att dess tjänster eller den server som levererar dem är fria från virus eller andra skadliga komponenter.

Webbplatsen använder Google Analytics, en webbanalystjänst som upprätthålls av Google Inc. Google Analytics placerar kakor (textfiler) i datorn för att kunna analysera hur webbplatsen används. Uppgifter som lagts till i kakorna, såsom IP-adress, förmedlas till Google och lagras på Googles servrar i Förenta staterna när du använder webbplatsen. Google kommer att använda denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen, sammanställa rapporter om webbplatsaktiviteter för webbplatsoperatörer och tillhandahålla andra tjänster som rör aktiviteten på webbplatsen samt användningen av Internet.

Personliga uppgifter om användarna (namn, adress, födelsetid osv.) samlas inte in. Du kan hindra Google Analytics-besökaruppföljning genom att inaktivera analyskakor i webbplatsens inställningar för kakor.

Webbplatsen använder AddThis, en tjänst som upprätthålls av Oracle och som används för delning på sociala medier. AddThis placerar kakor i din dator. Anonyma uppgifter som lagts till i kakorna såsom information om webbläsarens position, sociala medier, antalet besökta sidor samt besökets längd, överförs till Oracle och sparas på Oracles servrar, som även kan vara belägna i Förenta staterna. Oracle kan använda uppgifterna för att rikta sin egen eller sina partners reklam. Personliga uppgifter om användarna (namn, adress, födelsetid osv.) samlas inte in. Du kan hindra att kakor lagras genom att inaktivera kakor för sociala medier i inställningar för kakor på webbplatsen.

Du kan kontakta FiComs kommunikationsavdelning om du har anmärkningar eller frågor som rör dessa tjänster. Våra kontaktuppgifter finns här.